Mrkvu a petržlen nastrúhame.
bolognese spaghetti (bolonské špagety)
18. 2. 2025
ingrediencie
1 balíček
špagety
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnakové strúčiky
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
4 PL
olivový olej
500 g
mleté mäso
500 g
paradajka
podľa chuti
tymian
podľa chuti
bazalka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
nastrúhaný parmezán
postup
1.
2.
Na drobno nasekáme cibuľu, cesnak a spolu so zeleninou podusíme na oleji.
3.
Potom ku zelenine pridáme mäso a opražíme.
4.
Paradajky olúpeme, nakrájame a pridáme k mäsu.
5.
K mäsu prisypeme bylinky, soľ a korenie a pod zavretou pokrievkou podusíme 30 minút.
6.
Špagety uvaríme podľa návodu, dáme ich na tanier, navrch dáme omáčku a posypeme syrom. Dobrú chuť!
Komentáre
Prehľad komentárov
Ja som sa na to pozrela a že to nebude dobre ale celkom dobre no
Sú mňam
(Zuzana Habibi, 18. 2. 2025 17:47)